Aktiviteter

Aktiviteter för 2022 (uppdateras vartefter, så håll utkik)

Vårens träffar

Pelargonutställning i Sörstafors helgen 30 april-1 maj kl.10-16

Prästgårdens Trädgård bjuder in till pelargonutställning! Äntligen är det återigen dags för den årliga utställning på Prästgårdens trädgård, Monica visar Prästgårdens alla pelargoner och Anna & Emma från Mälardalens Pelargon Vänner visar även ett antal pelargoner från sina egna samlingar. Anna & Emma finns även på plats hela helgen för att svara på frågor om pelargoner.

Varmt Välkomna!

*********************************************************************************

Gemensamma utflykter våren 2022

Föreningen kommer även att anordna en gemensam dagsutflykt till Torsåkers, Torsångs och Bäsnas Handelsträdgårdar i mitten av april. Mer information om tid och datum kommer.

*******************************************************************************

Lördag-söndag 13-14 augusti Pelargon utställning på Vallby Frilufts museum

Självklart blir det även 2022 en pelargon utställning på Vallby. Vi medlemmar ställer ut våra pelargoner och visar dem i Missionshuset mellan kl.11-16, båda dagarna. Utanför Missionshuset har du möjlighet att köpa pelargon plantor och sticklingar och annat växtrelaterat direkt av våra medlemmar. Vi har lotterier och en tävling där du kan rösta på utställningens vackraste pelargon som du även har chans att vinna en stickling av. Vårt mål är att alltid ha fler pelargoner att visa upp än tidigare år. Passa även på att se Vallby Friluftsmuseum med alla dess sevärdheter.

Se gärna ytterligare information på www.vallbyfriluftsmuseum.se

********************************************************************************

Kommentera