Aktiviteter

Onsdag den 21 februari kl.18.30 kommer Jan Movitz från International Geraniaceae Group och förläser om vildpelargoner i vår nya föreningslokal ”Ventilen” i Skultuna. Lokalen ligger på Västeråsvägen 31 så det är väldigt lätt att hitta, parkeringsplatser finns det gott om alldeles intill huset som lokalen ligger i. Huset är ett stort vitt tegelhus (tillhör Mimer) på höger sida av vägen.

Föreningen bjuder som vanligt på fika till betalande medlemmar. Är du inte redan medlem så kan du bli på plats eller betala för ditt fika.

Har du överskott av sticklingar eller fröer så ta gärna med för köp/byt/sälj.

Välkomna!

Söndagen den 10:e mars åker vi på en gemensam utflykt till Sune Tryggs Handelsträdgård m.m.

Vi samlas som vanligt för samåkning utanför Hälla Shopping kl.8.30 för gemensam färd. Anmälan görs till Gunilla Stenvall vår medlemsregistrerare, tala om ifall du kan tänka dig att vara en av dem som kör. Sune Trygg håller sin handelsträdgård öppen speciellt för oss som är medlemmar i Mälardalens Pelargon Vänner, därför behöver du vara medlem för att kunna delta.

Varmt Välkomna på kommande aktiviteter!

Sidan uppdateras löpande
Har du frågor så kontakta styrelsen

Fika finns som vanligt och är gratis för dig som är medlem på alla träffar som anordnas i föreningslokalen.

Medlem eller inte, alla är  välkomna! Medlem kan du bli genom att betala in på föreningens bankgiro alternativt betala på plats.

Varmt Välkomna!

Lämna ett svar