Aktiviteter

Fredag den 30 juni kl.18.00

Sommarens första träff bjuds vi in till Inga-Lill i Köpalla utanför Sala. Hos Inga-Lill har vi också möjlighet att se och njuta av alla hennes fantastiska pioner. Självklart finns också tillfälle att se Inga-Lills pelargoner. Som vanligt vid en träff så har vi givetvis möjlighet till köp/byt/sälj.

Varmt Välkomna!

Söndag 30 juli kl.13.00

Då är vi välkomna hem till Anders och Lena i Fagersta. Här finns extra mycket att se för zonarticälskaren, då det är en favorit hos dem, de är ju också skapare av vår underbara ”Lovley Wera” som väl ingen har missat? Som vanligt vid en träff så har vi givetvis möjlighet till köp/byt/sälj.

Varmt Välkomna!

Pelargonutställning på Vallby friluftsmusèeum

12-13 augusti kl.11-16

Lördag den 19 augusti kl.14.00

Är vi välkomna hem till Anna Gustafson på Hemdal i Västerås. Anna är kanske mer känd som Pelargonanna, det prefix som hon använder till sina egna pelargonsorter. Passa på att se Annas vackra växthus fyllda med fantastiska pelargoner. Som vanligt vid en träff så har vi givetvis möjlighet till köp/byt/sälj.

Varmt Välkomna!

Sidan uppdateras löpande
Har du frågor så kontakta styrelsen

Fika finns som vanligt och är gratis för dig som är medlem på alla träffar som anordnas i föreningslokalen.

Medlem eller inte, alla är  välkomna! Medlem kan du bli genom att betala in på föreningens bankgiro alternativt betala på plats.

Varmt Välkomna!

Lämna ett svar